Hekshusstranda Camping

Hekshusstranda Camping

Hekshusstranda Camping image
Hekshusstranda Camping image
Hekshusstranda Camping image

Ta deg god tid til å utforske Hekshusstranda Camping, vår idylliske perle langs Mjøsa i sjarmerende Kapp. Vår campingplass er mer enn bare et sted å overnatte – det er et hjertevarmt fellesskap ved vannkanten.

 

Med 130 faste campingvogner, 16 sjarmerende utleiehytter og omtrent 25 døgnplasser, er vår lille plett av paradis det ideelle stedet for alle som søker ro og nærhet til naturen. Opplev gleden av å våkne opp omgitt av skjønnheten til Mjøsa.

 

La barna leke fritt på vår egen lekeplass, nyt solen på vår herlige badestrand, eller ta en stille båttur fra vår båthavn. Vår lille gatekjøkken og kiosk med uteservering er alltid klar til å tilfredsstille dine smaksløker.

 

Hos Hekshusstranda Camping handler det ikke bare om å finne et sted å overnatte – det handler om å skape minner som varer livet ut. Velkommen til vårt koselige hjørne av verden, hvor en varm velkomst og avslappede dager venter på deg.

Retninger

Følg FV 33 i retning Kapp, ta deretter av på Mjøsveien. Følg skiltingen til Brenneriveien, følg denne i ca. 1 km til du kommer frem til oss på Hekshusstranda Camping.